Långtidsparkera på Culinar

Culinar ligger belägen bredvid Brandstationen i Gävle. Parkeringen byggdes om under 2016 och fick belysning, en asfalterad yta och laddstolpar för elbilar.

Parkeringen ligger i nära anslutning till Centralstationen och på promenadavstånd till centrum och kan därför nyttjas av såväl pendlare och resenär som besökare till centrala Gävle. På Culinar kan du dessutom långtidsparkera upp till 30 dagar.

Culinar-parkeringen har betaltid dygnet runt, alla dagar.

Tänk på att parkeringstillstånd för rörelsehindrade endast gäller på parkeringsplatser som är skyltade för rörelsehindrade. Om fordonet parkeras på avgiftsbelagd parkeringsplats ska avgift erläggas.

Avgift

Parkeringsavgiften är 4 kronor per timme mellan klockan 07-19 alla dagar. Övrig tid är avgiften 2 kronor per timme. I parkeringsautomaten kan du betala per timme.

I EasyParks app kan du snurra betaltiden till max 72 timmar. Om du vill långtidsparkera kan du antingen köpa en veckobiljett, 7 dagar, för 400 kronor eller köpa en månadsbiljett, 30 dagar, för 600 kronor.

Avgift för laddplats

Det är endast möjligt att betala avgiften för laddplats via Easy Parks app.

Parkeringsavgiften för laddplats är 8 kronor per timme mellan klockan 07-19 alla dagar. Övrig tid är avgiften 4 kronor per timme.

I Easy Parks app kan du snurra betaltiden till max 72 timmar. Det är även möjligt att köpa en veckobiljett, 7 dagar, för 800 kronor. Möjlighet till att köpa månadsbiljett finns inte.

Sidan uppdaterades senast 17 september 2019