Furuviks pendlarparkering

Gävle Parkeringsservice har i uppdrag av Gävle kommun att hyra ut platser på Furuviks pendlarparkering. Parkeringen ligger i nära anslutning till tågstationen och är därför perfekt för dig som pendlar med tåg.

På Furuviks pendlarparkering finns rörliga parkeringsplatser att hyra, vi har även laddplats för elbil, parkeringsplats för rörelsehindrade samt cykelparkering.
Rörlig parkeringsplats innebär att det inte finns någon platsgaranti, utan du parkerar i mån av plats. Motorvärmare finns att tillgå, dock inte på laddplatser. Du kan ange två olika registreringsnummer per tillstånd men det är endast tillåtet att parkera en bil i taget.

Avgifter

Rörlig parkeringsplats - 100 kr per månad.
Laddplats - 150 kr per månad.

Digitala tillstånd

Du får inte något fysiskt tillstånd att sätta i vindrutan utan parkeringsvakten kontrollerar istället fordonets registreringsnummer.

Ansökan

Du ansöker om parkeringsplats på Furuviks pendlarparkering via vår webbtjänst för parkeringsavtal

Uppsägning

Uppsägningstiden är en kalendermånad. Vi behöver din uppsägning senast sista dagen i månaden före ditt tillstånd går ut. Önskar du att säga upp ditt parkeringstillstånd kan du antingen göra det via vår webbtjänst för parkeringsavtal eller via e-post till info@gavleparkering.se

Sidan uppdaterades senast 2 september 2021