Enklare hantering av din parkering

10okt

Gävle Parkeringsservice arbetar med ett nytt verksamhetssystem för att underlätta hantering av tillstånd och uthyrning av parkeringsplatser inom Gävle kommun.

Vi vill att det ska vara enkelt att parkera i Gävle och inför därför under 2019 en ny webbtjänst som förbättrar och förenklar hanteringen av parkeringstillstånd och parkeringsuthyrning. Det innebär att du som anställd inom Gävle kommun eller privatperson kan hantera ditt personaltillstånd och eventuella parkeringsavtal via vår webbplats www.gavleparkering.se. Anställda och privatpersoner kommer att kunna registrera ett personligt konto och ansöka om tillstånd. I webbtjänsten kommer det även vara möjligt att se lediga parkeringsplatser.

Samtidigt påbörjar vi övergången till digital hantering av tillstånd och hyrplatser vilket innebär att det framöver inte längre behövs ett fysiskt tillstånd i vindrutan på bilen.

Vi planerar att lansera tjänsten i början av 2019. Fram tills dess informerar vi löpande om webbtjänsten på vår webbplats, www.gavleparkering.se.

Sidan uppdaterades senast 7 januari 2020