E-faktura leverantörer

15nov

För en mer effektiv och miljövänlig hantering av leverantörsfakturor kommer vi övergå till att endast ta emot elektroniska leverantörsfakturor från och med 1 januari 2019.

Möjligheten att ta emot pappersfaktura och PDF-faktura via e-post kommer då att upphöra. Det kommer även ett lagkrav 2019 gällande e-faktura till offentlig sektor.

Vi uppmanar därför er som leverantör till oss att snarast se över möjligheterna att skicka elektroniska fakturor. Det finns en rad enkla metoder och tjänster att tillgå för att skicka e-fakturor.

Vi samarbetar med InExchange och där finns det flera olika alternativ för er som leverantör att skicka e-fakturor till oss. '

1. E-fakturering via InExchange fakturaskrivare

InExchange fakturaskrivare är den rekommenderade standardlösningen för dig med ett affärssystem. InExchange Fakturaskrivare är ett skrivarprogram som hjälper er att konvertera de fakturor ni skapar i ert vanliga bokföringssystem till e-fakturor.

2. Webfaktura via InExchange web

Om ni inte har ett affärssystem som möjliggör elektronisk fakturering och/eller endast skickar ett fåtal fakturor om året kan ni enkelt registrera era fakturor kostnadsfritt i InExchange webbportal.

Klicka här för att komma till webbportalen.

3. E-faktura via vår IT-partner InExchange

Om ni skickar en större mängd fakturor till oss och har ett affärssystem som kan få ut en XML-fil kan ni istället direktansluta er till InExchange.

Kontakta InExchange för att få mer information.

E-post: info@inexchange.se
Telefonnummer: 0500-446360
Webbplats: www.inexchange.se

4. E-faktura via befintlig operatör

Kan ni redan idag skicka e-faktura använder ni er befintliga lösning. Ta kontakt med er operatör om ni behöver hjälp för att komma igång med e-faktura mot oss.

Referens

Fakturor som skickas till oss ska alltid innehålla en referens. Beställaren ska uppge vilken referens ni ska ange i fakturan.

Organisationsuppgifter

Bolagsnamn

 

Gävle Parkeringsservice AB

Organisationsnummer

 

556982-0557

GLN-nummer

 

7365569820555

Vid övriga frågor

Kontakta vår Kundservice på telefonnummer 026-17 82 80 eller skicka e-post till info@gavleparkering.se

Sidan uppdaterades senast 21 maj 2019