Fastighetsägare

Behöver ni hjälp med er parkering? Vi tar gärna ett helhetsansvar för era parkeringslösningar.

Parkeringsövervakning

Våra professionella parkeringsvakter övervakar er parkering så att den blir som ni vill ha den, för såväl besökare som boende eller allmänhet. Vi hjälper er även med korrekt skyltning.

Administration

Vi kan hjälpa er med uthyrning av parkeringsplatser genom administration, kösystem, nyckel- och passerkortshantering och betalsystem.

Drift och underhåll

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi städa, snöröja samt se till att anläggningen är ren och fräsch. Vi kan även hjälpa till med upprustning av er parkering  genom att till exempel måla, skylta, asfaltera eller installera belysning.

Vi tar gärna ett helhetsansvar för er parkering.

Parkeringsköp i samband med exploatering

Är ni byggherre och behöver hjälp med att uppfylla parkeringstalen? Vi hjälper er genom att erbjuda parkeringsköp. Vi ser till att det finns parkering.

En trygg samarbetspartner

Gävle Parkeringsservice ägs av Gävle kommun. Vår offentliga roll är en garanti för trygghet. Vi är transparanta, pålitliga och professionella. Vi har tydliga krav och riktlinjer från vår ägare. Det kan exempelvis handla om hur vi genomföra upphandlingar, arbetar med miljöfrågor eller i övrigt agerar inom lagens och etikens gränser.

Fordonsflytt

Behöver du hjälp med fordonsflytt eller vill mer information kontakta vår kundsevice på 026-17 82 80.

Vill ni veta mer?

Fyll i kontaktformuläret eller kontakta vår Kundservice för mer information.

Sidan uppdaterades senast 21 juli 2021