Personaltillstånd

Vill du ansöka om personaltillstånd för kommunanställda gör du det via Mina Sidor. Du behöver ange det användar-id som du använder vid inloggning på din dator eller webbmail. Du kommer då att få upp en karta över tillgängliga områden och parkeringar. Du som har din arbetsplats i anslutning till en parkeringsyta har rätt att söka parkeringstillstånd.

Du som har ett aktivt personaltillstånd kan se all information för ditt avtal samt hantera ditt avtal på Mina Sidor.
Observera att det tillkommer en administrativ avgift på 100 kronor vid digital ansökan om personaltillstånd i avgiftsfritt område.

Dokument att ladda ner

Vikarie eller ambulerande personal

Du som har en anställningsform som vikarie eller ambulerande personal kan ansöka om ett ambulerande personaltillstånd. Tillståndet kostar 300kr/månad på avgiftsbelagd zon.

På Vasaskolans område (Norra och Östra skolan) krävs inget tillstånd och parkeringen betalas per timme via parkeringsapp. Du som arbetar inom en avgiftsfri zon debiteras ej för tillståndet, men det tillkommer en administrativ avgift på 100 kronor vid digital ansökan om personaltillstånd i avgiftsfritt område.

Observera att avgiftszonerna kan ändras/uppdateras och du som kund har ett eget ansvar att ansöka om ett nytt tillstånd i det fall att ditt tillstånd berörs av detta.

Dokument att ladda ner