Vi inför nytt verksamhetssystem för förbättrade parkeringslösningar

 Gävle Parkeringsservice kommer att införa ett nytt verksamhetssystem för våra parkeringslösningar. Detta är en spännande utveckling som kommer att förbättra vår förmåga att erbjuda effektiva och användarvänliga parkeringslösningar.

Vad innebär det här för dig?

Det nya systemet kommer att erbjuda en rad förbättringar jämfört med vårt nuvarande system. Det kommer att vara mer intuitivt att använda, vilket gör det enklare för dig att hitta och boka parkeringsplatser. Dessutom kommer det att erbjuda realtidsinformation om tillgängligheten av parkeringsplatser, vilket gör det enklare för dig att planera din parkering.

När kommer förändringen att ske?

Vi planerar att lansera det nya systemet inom de närmaste månaderna. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om vår framsteg och kommer att ge dig all den information du behöver för att göra övergången så smidig som möjligt.

Vad behöver du göra?

Just nu behöver du inte göra något. Vi kommer att informera dig när det är dags att byta till det nya systemet. Vi kommer också att erbjuda utbildning och support för att hjälpa dig att bekanta dig med det nya systemet.

Vi på Gävle Parkeringsservice ser fram emot att kunna erbjuda dig dessa förbättrade parkeringslösningar och tackar dig för ditt fortsatta stöd.

Alla inlägg